Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Pomalé trávení, nepravidelné vylučování - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 28. srp 2024 17:24 #10585 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

Dlouhodobě, již několik let, mě trápí velmi velice pomalé trávení a vylučování. Jím docela zdravě, hodně piju, nejím maso. Bylo mi lékařem sděleno, že mám problém v tlustém střevě.

Užívám nyní několikrát za den Šaratici a slyšela jsem o Křemelině, která by měla pomáhat k pročištění tlustého střeva.

Prosím o váš názor na Křemelinu, zda by mohla pomoci, případně doporučení, zda z vašeho Eshopu je možné zakoupit nějaký produkt, který by pomohl s podporou trávení a vylučování.

Děkuji a jsem s pozdravem.

- 29. srp 2024 12:37 #31806 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na střevní potíže (nadýmání) a/nebo problémy s trávením (pomalé trávení apod.) doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) - vnitřní aplikace:
PUŠKVOREC OBECNÝ kořen, MOCHNA nať, BUKVICE LÉKAŘSKÁ kvetoucí nať, JITROCEL KOPINATÝ list, REZAVEC ŠIKMÝ plodnice, PELYNĚK ČERNOBÝL nať před květem a MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ květ.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Dle tradiční čínské medicíny za poruchy trávení Vámi uvedeného typu zodpovídá Hybatel Země, který je v oslabení. Znamená to tedy oslabenou slezinu a žaludek. Rychlost pasáží žaludku má vliv na následnou rychlost peristaltiky. Pokud se dá žaludek a slezina do pořádku, tak se Vám i zrychlí trávení. Jak posílit Hybatel Země se dozvíte ve videu na www.WebinarSlezina.cz

Pokud byste měla zájem o bylinnou tinkturu na Vámi uvedené potíže, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Spíše než vyšetření západním lékařem bych ve Vašem případě velmi doporučoval vyšetření praktikem nebo lékařem tradiční čínské medicíny.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.171 sekund