Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Metastázy, lepší zvládání chemoterapie - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 17. říj 2024 12:42 #31869 od Olga Jungvirtová
Dobrý den, pane doktore,
obracím se na Vás s velkou prosbou o radu.
Mám kamarádku, 59 let, po zhruba 8 letech se u ní opět objevily metastázy, nejprve mezi krčními obratli, nyní nově mezi 7. a 8. obratlem. Nyní čeká na celkovou chemoterapii, má příliš vysoký stav leukocytů.
Chtěla bych Vás touto cestou poprosit o radu, co by mohla užívat pro lepší zvládnutí chemoterapie.
Předem moc děkuji za odpověď.

Děkuji krásně, s přátelským pozdravem Olga J.
Poslední změna: 17. říj 2024 12:42 uživatelem MUDr. Zbyněk Mlčoch.

#31895 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na metastázy rakoviny (je velká škoda, že jste nenapsala o jaký primární nádor se jedná) doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) - vnitřní aplikace:
VITÁNIE SNODÁRNÁ kořen, ELEUTEROKOK OSTNITÝ kořen, ČERNOHLÁVEK OBECNÝ kvetoucí nať, KALISIE VONNÁ výhonky, KURKUMA DLOUHÁ oddenek, PENÍZOVKA SAMETONOHÁ plodnice.

Na posílení účinnosti radioterapie a/nebo posílení účinnosti chemoterapie a/nebo zmírnění vedlejších účinků chemo a radioterapie (tzn. na podporu rekonvalescence organismu při a nebo po těchto dvou druzích poměrně agresivní, byť účinné léčby), doporučuji následující léčivé rostliny + medicinální houby a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv):
VITÁNIE SNODÁRNÁ kořen nebo nať, BUKVICE LÉKAŘSKÁ kvetoucí nať, JMELÍ BÍLÉ list sbíraný v březnu na ovocných stromech, ELEUTEROKOK OSTNITÝ kořen, LESKLOKORKA LESKLÁ plodnice, MAI-TAKE (TRSNATEC LUPENITÝ) plodnice, MATEŘÍDOUŠKA OBECNÁ kvetoucí nať, LIŠEJNÍK ISLANDKSKÝ stélka, OUTKOVKA PESTRÁ plodnice.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Na okraj podotýkám, že léčivé rostliny a medicinální houby jsou podporou v léčbě (rakovinu zpomalí, zpomalí rozsev a růst metastáz), ale neumí rakovinu vyléčit. Hlavní slovo proto má vždy onkolog.

Děkuji za Váš dotaz, důvěru v léčivé rostliny a medicinální houby.

Vygenerováno za 0.192 sekund