Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Demence psa - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 17. říj 2024 14:30 #31885 od Lea
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:

slyšela jsem ve vašem rozhovoru, že jste zkoušel dával byliny i zvířatům. Rodiče mají staršího psa a údajně má stařeckou demenci (pes 13 let). V noci nespí, je neklidný, funí, pochoduje po baráku a co je nejhorší, tak celou noc štěká. Takže už je hotovej nejen pes. Přes den je v pořádku, jí, pije, chodí na kratší procházky a dospává noc:)) Doporučil byste, prosím, nějakou směs bylin co by mu mohla pomoci?

Moc děkuji a přeji hezký den
Poslední změna: 17. říj 2024 14:30 uživatelem MUDr. Zbyněk Mlčoch.

#31902 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na demenci u lidí, ale i u zvířat (savců) doporučuji následující léčivé rostliny a to ideálně v podobě směsné bylinné tiktury (pro snadnost aplikace kdykoliv a kdekoliv) - vnitřní aplikace:
GINKGO BILOBA (jinan dvoulaločný) list sbíraný na konci léta, ROZMARÝNA LÉKAŘSKÁ nať, ŠALVĚJ LÉKAŘKÁ list, OŘEŠÁK KRÁLOVSKÝ přepážky z tvrdého oplodí, BAKOPA DROBNOLISTÁ (brahmí) nať rostoucí v tropických podmínkách (skleník), EKLIPTA BÍLÁ nať, KARDAMOM plod, SCHIZANDRA plod a VITÁNIE SNODÁRNÁ ideálně kořen.

Všechny účinky výše uvedených léčivých rostlin, univerzální postup výroby tinktur, dávkování tinktur a výhody tinktur jsou na stránce www.UcinkyTinktur.cz

Pokud byste měla zájem o bylinnou tinkturu na Vámi uvedené potíže, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.179 sekund