Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Vaření puškvorce - proč se to nesmí dělat?

- 28. lis 2017 11:29 #1197 od tazatel
<p>Proč se nesmí puškvorec vařit? Může pak být jedovatý?</p>
<p>Zdeňka</p>

- 28. lis 2017 11:31 #22324 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den.
Odvar z puškvorce se běžně dělá, nevím nic o tom, že by to nějak bylinu degradovalo nebo to měnilo její vlastnosti.
Vaří se pomalým varem asi 8 minut. Dává se asi 10 gramů puškvorce na 0,5 litru vody.
Děkuji Vám za dotaz.

Vygenerováno za 0.169 sekund