Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Využití rozmixovaných šípků a pichlavé bodlinky v šípcích - jak se jich zbavit při kuchyňském zpracování

- 22. dub 2016 12:20 #548 od tazatel
Pane doktore, dobrý den, prosím - jak využíváte rozmixované šípky? vždyt uvnitř jsou jakési pichlavé chloupky. ? děkuji za odpověd. : )

- 22. dub 2016 12:21 #21804 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den. Je to prosté - finální produkt filtruji přes obyčejnou vatu vatu v sítku : )

- 23. dub 2016 13:59 #21806 od anonym
Odpověděl anonym
Hmm, filtrovat třeba džem může být problém.

Vygenerováno za 0.177 sekund