Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Pampeliškový med - čím nahradit cukr v medu z pampelišek?

- 24. dub 2016 18:41 #553 od tazatel
Potřebovala bych ale prosím poradit. Chtěla bych udělat i pro tatínka, který je diabetik. Je možné něčím nahradit při výrobě cukr??

- 24. dub 2016 18:42 #21812 od anonym
Odpověděl anonym
Dobrý den.
Syntetické sladidlo, stévie apod. nenahradí onen konzervant - cukr. Na Váš dotaz proto odpovídám, že netuším čím nahradit cukr, aby produkt nezačal plesnivět nebo kvasit.
Je mi líto.

- 30. dub 2016 06:35 #21826 od anonym
Odpověděl anonym
Zkuste sehnat isomalt nebo maltitol. Temi by to mohlo jit. Delaji se z nich syrupy pro tvrde necukrove bonbony. Nesmite ale varit tak dlouho jako cukrovy- nikdy to nezmedovati, zustane to hustym syrupem. V horke vode by mel jit udelat vice nez 60% roztok. S pozdravem Tereza

Vygenerováno za 0.154 sekund