prednaska ledviny lymfaticky system frydek mistek 9 3 2024

AKCE SE JIŽ USKUTEČNILA.


Účinky rostliny:

Těšíme se na vás ve Frýdku-Místku, kde si povykládáme mnoho zajímavých informací o lymfatickém systému a levinách. Povíme si co dělat, aby měla lymfa správnou konzistenci a bezproblémově tekla. Řekneme si také jaké jsou příznaky oslabených ledvin. Odtajníme vám co ledviny mají rády a co nesnáší ať co se týče stravy, tak režimových opatření. Kolegyně Zuzka vám poradí co jíst, abyste byli fit a nebyli unavení. Povíme si také něco o únavě přes den a nespavosti, která je hodně spojena právě s oním párovým orgánem - ledvinami.

Fotografie a video z akce v roce 2024 zde: https://www.facebook.com/groups/BylinkyProVsechny.cz/?multi_permalinks=2776303382521661

Kde: Frýdek Místek, F. Čejky 450 (Lidový dům).

Organizátor: https://lidovydum-fm.cz/

Kdy: sobota 9.3.2024 ve 13 hodin
Prosíme přijďte o 10 minut dříve, abyste nerušili svým příchodem začátek přednášky. Většinou začínáme na čas. Svým včasným příchodem si získáte místo vepředu u plátna a tak i dobře uvidíte :)

propisky zdarmaVstupné: dobrovolné.

Jak si zarezervovat místo? Rezervace není nutná. Sál má kapacitu přes 100 míst k sezení, v krajním případě by bylo možné využít ještě balkonek sálu.

Zázemí a občerstvení: v místě (místnost hned vedle sálu, propojeno dveřmi) je čínská restaurace - můžete si zakoupit jídlo, kávu, čaj, zeleninový salát, prostě cokoliv :)
Fotografie z restaurace zde.
Dostupné je WC, teplá a studená voda.

Ozvučení: velké nástěnné sálové reproduktory.

Zdarma na místě: pro každého propiska.

Na místě možnost: zakoupení bylinných produktů (čaje, masti) a bylinových knih.