prednaska 50 jarnich bylinek frydek mistek 8 3 2025Těsíme se na povídání s vámi ve Frýdku-Místku. Tentokrát na téma 50 JARNÍCH BYLINEK. Řekneme si kde konkrétní bylinky "v jarním rozpuku" rostou, co z nich sbíráme, jak nasbíranou část zpracujeme. Odtajníme vám také, které jarní léčivky jsou jedlé a můžete si je tak přidat např. do salátu, udělat si z nich smoothie či si je jen tak hodit na hotové jídlo. Samozřejmostí je, že zmíníme jaké jsou účinky konkrétní rostliny na vaše zdraví.


Účinky rostliny:

Fotografie a video z akce v roce 2024 zde: https://www.facebook.com/groups/BylinkyProVsechny.cz/?multi_permalinks=2776303382521661

Kde: Frýdek Místek, F. Čejky 450 (Lidový dům).

Organizátor: https://lidovydum-fm.cz/

Kdy: sobota 8.3.2025 ve 13 hodin
Prosíme přijďte o 10 minut dříve, abyste nerušili svým příchodem začátek přednášky. Většinou začínáme na čas. Svým včasným příchodem si získáte místo vepředu u plátna a tak i dobře uvidíte :)

propisky zdarmaVstupné: bude upřesněno.

Jak si zarezervovat místo? Rezervace není nutná. Sál má kapacitu přes 100 míst k sezení, v krajním případě by bylo možné využít ještě balkonek sálu.

Zázemí a občerstvení: v místě (místnost hned vedle sálu, propojeno dveřmi) je čínská restaurace - můžete si zakoupit jídlo, kávu, čaj, zeleninový salát, prostě cokoliv :)
Fotografie z restaurace zde.
Dostupné je WC, teplá a studená voda.

Ozvučení: velké nástěnné sálové reproduktory.

Zdarma na místě: pro každého propiska.

Na místě možnost: zakoupení bylinných produktů (čaje, masti) a bylinových knih.