Rozumíš bylinám? Zkus kvíz POZNEJ BYLINKU.
× Vítejte na fóru!

Řekněte nám něco o Vás - kdo jste, co máte rádi a proč jste se stali členy tohoto webu.
Všechny zde vítáme a těšíme se na Vaše příspěvky!

Zlatý stafylokok v ráně - byliny, bylinky, léčivé rostliny, léčba bez léků

- 13. lis 2023 13:22 #9589 od tazatel
Dobrý den, pane doktore.

Můj dotaz je následující:
Velmi pekne prosime o radu. Otcovi spuchla ruka od lakta dole. Nevedeli co s tym. rtg ok. vysoke crp. Po tyzdni narezali ruku pri lakti vytlacili hnis. nechali vyvod na odtekanie. Uz berie tretie ATB a teraz zistili, ze sa tam zaniesol zlatý stafylokol. Este raz mu to maju zajtra otvorit a cistit. Proosim o radu ako mozemr napomoct hojeniu a celkovo, zbaveniu stafylokoka. Bojime sa o ruku.
Ďakujem moc vopred za radu


Děkuji a jsem s pozdravem.

- 14. lis 2023 15:45 #31204 od MUDr. Zbyněk Mlčoch
Odpověděl MUDr. Zbyněk Mlčoch
Dobrý den.

Na lokální léčbu zlatého stafylokoka doporučuji jednoznačně PROPOLISOVOU TINKTURU. Na podporu léčby velmi doporučuji MED. Tzn. optimální situace je kombinace propolisové tinktury a medu. Tzn. doporučuji aplikovat, zalepit nebo zavázat, nechat působit. O ránu se starat (čistit) 3x denně, souč. pokaždé i aplikovat výše uvedené.

Pokud chcete ještě více léčbu podpořit, pak může být vhodná aplikace esenicálního oleje z rostliny KAJEPUT STŘÍDAVOLISTÝ, která je také extrémně léčivá, hlavně co se týče patogenů (viry, bakterie).

Pokud by Váš otec měl zájem o propolisovou tinkturu, med nebo esenciální olej z kajepeutu na Vámi uvedené potíže, je možné se mi ozvat na messenger www.zmfb.cz (nejrychlejší způsob jak se se mnou zkontaktovat) nebo na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za Váš dotaz a důvěru v léčivé rostliny.

Vygenerováno za 0.186 sekund